Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Nijmegen

Bedrijfsfeest Nijmegen

Bruiloft Nijmegen

Buurtfeest Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen

Babyshower Nijmegen

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Nijmegen

Personeelsfeest Nijmegen

Housewarming Nijmegen

Festival Nijmegen

Bedrijfsopening Nijmegen

Receptie Nijmegen

Straatfeest Nijmegen

Burendag Nijmegen

Partyservice Nijmegen

Evenement Nijmegen

Trouwfeest Nijmegen

Uitvaart Nijmegen

Familiedag Nijmegen

Zomersluiting Nijmegen

Traiteur Nijmegen

In Nijmegen weten we hoe we van elke gelegenheid een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice staat klaar om u te helpen bij het creëren van gedenkwaardige, smaakvolle ervaringen, wat de gelegenheid ook mag zijn.

Ongeacht waar u zich bevindt, of het nu op kantoor is, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Nijmegen, onze partyservice staat paraat om u te assisteren.

Op het werk, of het nu een cruciale zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsjubileum of simpelweg de dagelijkse lunch betreft, kun je vertrouwen op onze partyservice om smakelijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar jouw kantoor te brengen. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, we zorgen ervoor dat het team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een bruiloft markeert de viering van liefde en leven, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten smeden banden binnen de buurt, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu in het park is met barbecueën of in de straten van Nijmegen met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een scala aan avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers bieden we de aanstaande moeder en haar gasten smakelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen op een chique en smaakvolle manier gevierd worden, of het nu draait om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnig themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden extra bijzonder met onze catering

ongeacht of het om hapjes gaat voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen vragen om een feestelijke start, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, ongeacht of ze zakelijk of sociaal van aard zijn, worden recepties gevierd met een gevarieerde selectie aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Met onze BBQ– en partyserviceopties worden straatfeesten culinaire hoogtepunten, waar poffertjes en gourmetburgers de straten vullen. Burendagen worden gevierd met heerlijke gerechten en gezelligheid.

Onze partyservice is er voor elk type evenement, groot of klein. Van het menu plannen en bereiden tot het verzorgen van de service ter plaatse, wij nemen alle stress uit handen, zodat u kunt genieten.

Ongeacht het type evenement, of het nu een congres, beurs, modeshow of cultureel festival betreft, kunnen wij bogen op onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Trouwfeesten zijn een van de belangrijkste dagen in het leven, en we zijn er om uw trouwdag te transformeren tot een culinair meesterwerk. Van verfijnde diners tot informele buffetten, we zorgen ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

Laten we de lijst completeren door te benadrukken dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest ontroerende. Uitvaarten worden met grote zorg en respect benaderd, en onze partyservice kan helpen bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen worden speciaal met onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat degenen die u dierbaar zijn, genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Tot besluit, ongeacht de gelegenheid, locatie of timing in Nijmegen, staan wij klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Nijmegen, waar ieder moment een culinair avontuur is!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.