Moederdag Nijmegen

Wanneer moederdag weer voor de deur staat, denkt u na hoe u uw moeder kunt verrassen op een originele manier. Steeds staat ze in de keuken om ervoor te zorgen dat het hele gezin aan tafel kan en van een smakelijke maaltijd kan genieten. Nu is het haar dag om achterover te leunen en verwend te worden. De catering in Nijmegen kan u daarbij helpen. Een voorbeeld hiervan is een heerlijke uitgebreide lunch in Nijmegen, maar er zijn nog tal van andere opties om uit te kiezen.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

De geschiedenis van moederdag

Al meer dan een eeuw wordt Moederdag gevierd, en de oorsprong ligt in 1908 in de Verenigde Staten. Toch gaat de verering van moeders veel verder terug, met wortels in de tradities van het oude Griekenland. Tot 1908 was er echter geen speciale dag gewijd aan moeders. Vanaf dat jaar biedt Moederdag de kans om iets speciaals te doen voor alle moeders en onze dankbaarheid te tonen.

 

Moeder verwennen

Natuurlijk verwennen we moeder met een mooi cadeau. Echter, bij verwennen hoort ook dat mama een keer niets hoeft te doen. U kunt deze verwennerij al ’s ochtends beginnen met een ontbijt op bed. Dit kunt u zelf voor haar bereiden, maar u kunt ook een weelderig ontbijt bestellen bij de catering in Nijmegen. Of geniet gezellig met het hele gezin van een brunch, lunch of ander feestmaal in Nijmegen. De catering kan dit op elke gewenste locatie bezorgen, zelfs bij uw moeder thuis.

Voor moeders die houden van een lekkere kop thee in de namiddag, is de High Tea in Nijmegen het ultieme genot. De High Tea in Nijmegen is het ultieme genot voor moeders die graag in de namiddag van een heerlijke kop thee genieten. Deze cateringoptie is buitengewoon in trek omdat het de kans biedt om in goed gezelschap (familie, vrienden, collega’s, enz.) te genieten van een smakelijk kopje thee, begeleid door de meest verrukkelijke zoetigheden en hartige hapjes. Op onze website kunt u zelf een High Tea-menu samenstellen en de bestelling bij u (of bij uw moeder) thuis laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Moederdag in Nijmegen

Misschien is uw moeder het zorgzame type dat ondanks moederdag toch de keuken in wil duiken om eten voor het hele gezin te gaan maken. Daar kunt u een stokje voor steken! Hoe? De catering in Nijmegen heeft vele lekkere menu-opties voor lekker eten en een gezellige avond. U kunt tapas bestellen in Nijmegen, zo geeft u moederdag een mediterrane sfeer. Een cd van Julio Iglesias in de speler en u zit direct in een romantische Spaanse sfeer. Dat cd’tje kan ook vervangen worden door Eros Ramazotti voor wie meer van Italiaanse sfeer houdt, dan kunt u daarbij in plaats van tapas Italiaans bestellen. Wat dacht u van een lekkere pasta met een glas Chianti erbij? We kunnen ons ook voorstellen dat u de Griekse eilanden hebt bezocht en denkt: “niks met Spaans of Italiaans, doe mij maar de Griek”.

Bent u er nog niet uit wat voor eten u wilt laten cateren? Denk dan eens aan het bestellen van een buffet in Nijmegen.

Met dit idee zit u altijd goed, want het bestaat uit verschillende gerechten en biedt voor iedereen wel iets dat ze lekker vinden. Dit principe geldt ook voor het bestellen van gourmetten in Nijmegen. Bij een buffet hebt u een vast tijdstip waarop het buffet opengaat en er gegeten kan worden. In tegenstelling tot een buffet is een gourmetschotel meer een beleving voor de hele avond. Hierbij bereidt u samen met uw gasten gedurende de hele avond kleine gerechten van de gourmetschotel. Gourmetten is al heel lang populair en zal dat ook blijven, omdat het gezellig en avondvullend is.

Wie geen volledige maaltijd wil bestellen, maar wel iets gezelligs te doen voor zijn of haar moeder, heeft de mogelijkheid om bij de catering hapjes te bestellen in Nijmegen. Er is keuze uit een groot assortiment. U kunt deze hapjes laten bezorgen op zich, of combineren met de bestelling van een borrel in Nijmegen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Mogelijkheden te over

U ziet wel: als het aan de catering ligt, kunt u van moederdag een onvergetelijke dag maken. Uw moeder mag genieten, want zij verdient het! De catering doet de rest. Kijk snel op onze website wat wij u allemaal kunnen aanbieden.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.