Lunch bestellen Nijmegen centrum

Ook wanneer je woont in een centrale locatie in Nijmegen, ben je bij ons aan het goede adres voor een smaakvolle lunchervaring. Wij zijn een cateraar in Nijmegen met een schat aan ervaring, het cateren zit bij ons in ons hart en ziel. Wij maken je lunch met veel liefde, en met de beste ingrediënten. Wij verzorgen catering in heel Nijmegen, en zorgen ervoor dat je bestelling op de gewenste datum en tijdstip, heerlijk vers voor je wordt bezorgd.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestellen van de lunch!

Met de komst van het internet, is het bestellen van catering nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je gaat naar onze website ons online cateringplatform, je klikt vervolgens op de button “Lunchbestelling plaatsen in Nijmegen centrum”, je kunt dan kiezen wat je wilt bestellen, je rekent het bedrag af, en je bent klaar, zo simpel is het.

Offerte aanvragen

Wanneer je nog vragen, of speciale wensen hebt, kun je alvorens te bestellen, eerst een offerte aanvragen.
Klik hiervoor op de button “Vraag een offerte aan”. Er verschijnt dan vervolgens een formulier wat je dient in te vullen. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en email adres. En, niet geheel onbelangrijk, vul de datum in wanneer je de bestelling wilt ontvangen, en voor hoeveel personen je catering wilt bestellen. Je kunt ook je wensen kenbaar maken op het formulier, misschien krijg je gasten met speciale dieetwensen, of mensen die kiezen voor vegetarische opties, of mensen die bijvoorbeeld alleen glutenvrij dieet volgen. Wees zo specifiek mogelijk, dan kunnen wij de offerte zo goed mogelijk op maat maken voor je.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Welke lunches zijn er?

Op het gebied van lunches is echt veel mogelijk, we hebben een zeer breed assortiment voor elk wat wils. Je kunt het lekker eenvoudig houden, met bijvoorbeeld diverse soorten broodjes, met een mix van verschillende soorten beleg bestaande uit een combinatie van vleesbeleg en kaassoorten. Je kunt kiezen voor lunchpakketjes met voor elke gast een paar broodjes, met bijvoorbeeld vis, of Halal-opties. Je kunt ook gaan voor een luxe lunch, zoals wraps. Ook is het mogelijk om te gaan voor broodjesschalen. Deze schalen bieden broodjes met allerlei soorten beleg en zijn in verschillende uitvoeringen en groottes beschikbaar.

Voor een bruiloft of een ander groot feest, zou je kunnen gaan voor een veelzijdig buffet. Dit is een favoriete mogelijkheid die echt in de smaak valt. Zo’n buffet bestaat dan uit een sfeervol opgesteld buffet met allerlei lekkernijen. De gasten kunnen dan, met hun bord en bestek in handen, langs deze tafel lopen en zelf uitzoeken wat men wil eten en drinken. Wel zo makkelijk, zo heb je echt de mogelijkheid om naar eigen smaak te kiezen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Overige mogelijkheden?

We verzorgen uiteraard niet alleen lunches, maar ook nog een boel andere gerechten en snacks;
Je kunt bij ons behalve voor heerlijke lunches ook terecht voor onder andere genieten van een smaakvolle High Tea, genieten van een uitgebreid buffet, een lekker complete BBQ met het beste vlees, versgebakken stokbrood, kruidenboter, of een brunch, voor wanneer het te laat is voor een lunch, en te vroeg voor een diner. Of bestel een ruim assortiment aan hapjes, hartig of zoet. Voor een compleet overzicht klik op de button “Bekijk ons assortiment” op onze website, onze website vol lekkernijen.

Tot slot

Ik hoop je snel als een klant van ons te mogen begroeten, je zult er zeker geen spijt van hebben, we zijn niet voor niets een bekroonde cateraar in Nijmegen!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.