Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Nijmegen

BBQ bestellen Nijmegen

Lunch bestellen Nijmegen

Brunch bestellen Nijmegen

Stamppot bestellen Nijmegen

Gourmetten bestellen Nijmegen

Hapjes bestellen Nijmegen

High Tea bestellen Nijmegen

Tapas bestellen Nijmegen

Italiaans bestellen Nijmegen

Grieks bestellen Nijmegen

Desserts bestellen Nijmegen

Walking dinner Nijmegen

Food truck Nijmegen

Snackwagen Nijmegen

Borrel bestellen Nijmegen

Live Cooking Nijmegen

In Nijmegen, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of gewoon thuis wilt genieten, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Begin de culinaire reis met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een barbecue-ervaring die authentiek is, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok mag onthullen.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met diverse keuzes, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

Kortom, in Nijmegen, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de overvloed aan smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.