Borrel bestellen Nijmegen

Als topspecialist in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Nijmegen

Wilt u bij uw borrel in Nijmegen alles op eigen houtje doen? Dat betekent dat u inkopen moet doen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat vergt behoorlijk wat inspanning, dus waarom zou u het niet uit handen geven? Hoe dan? Via onze website, waar tal van cateraars zich hebben aangesloten. Elk met hun eigen specialiteit. Borrel catering is een van onze specialiteiten. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de borrel wilt aankleden. U kunt kiezen tussen een bescheiden borrel of een uitgebreide borrel met alle denkbare extra’s. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Indien u van plan bent een bedrijfsborrel te organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Vanzelfsprekend, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Nijmegen

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en uw keuze maken. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die iets extra’s willen dan een gewone borrel met standaardhapjes, zijn er diverse interessante opties. Een optie is om een food truck in Nijmegen te huren. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin de meest smakelijke gerechten kunnen worden bereid. U heeft de keuze uit gerechten van over de hele wereld. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met een Caribisch menu. U kunt ook kiezen voor pizza’s of hamburgers.

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een barbecue in Nijmegen. De catering in Nijmegen biedt een breed scala aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Nijmegen nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Nijmegen bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Nijmegen een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Nijmegen. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Nijmegen is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Nijmegen leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

We hebben niet alleen borrelcatering op onze website. Feesten en partijen worden altijd beoordeeld op de kwaliteit van het geserveerde eten. Een populaire cateringoptie is een buffet, omdat dit diverse gerechten aanbiedt en voor elk wat wils heeft. Een buffet bestellen in Nijmegen is een goede keuze voor elk soort feest.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Nijmegen een passende keuze|dan is gourmetten in Nijmegen een geschikte optie|dan past gourmetten in Nijmegen goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Nijmegen een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. Ook voor uw lunch in Nijmegen is de catering een uitstekende keuze. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor uw familie en vrienden. Raadpleeg onze website voor een overzicht van de mogelijkheden.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Een High Tea biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van diverse zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Nijmegen aanbieden. Overweeg eens een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de standaard hartige hapjes, zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten. Genieten!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bovendien voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. Wij nemen hygiëne serieus en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor kiezen om deze onmiddellijk te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal daarna contact met u opnemen om uw bestelling en uw voorkeuren te bespreken. Op de dag van het feest, het event of de party worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.